.

Njoftoi kthimin në tryezën e reformës zgjedhore, Yuri Kim përshëndet vendimin e Bashës

Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim përshëndet vendimin e PD dhe Bashës për të përfunduar Reformën Zgjedhore.
Kim bie dakord me këtë vendim dhe gatishmëri ndërkohë që pret edhe liderët e tjerë të kenë të njëjtën gatishmëri udhëheqjeje.
STATUSI NGA YURI KIM
Ne mirëpresim vendimin e Kryetarit të PD Lulzim Basha për të përfunduar reformën zgjedhore. Ne mezi presim liderë të tjerë që tregojnë udhëheqje të ngjashme.