.

Kryemadhi në Open: Jemi pro ndryshimit të sistemit, ja kushti

 

Kryetarja e Lëvizjes Socialiste për Integrim e ftuar në Open në Top Channel ku foli për ndryshimin e sistemit zgjedhor. Kryemadhi u shpreh e hapur për ndryshimin e sistemit.

‘Unë nuk jam kundër asnjëlloj sistemi që krijon demokraci dhe krijo mundësi. Unë jam partizane për të përfshirë sa më shumë të rinj në politikë. Më pëlqejnë të rinjtë sepse kanë më shumë hapësira dhe nuk besoj te njerëz që kanë interesa. Dhe hapja e sistemit i krijon mundësi dhe posibilitete më shumë njerëzve të tjerë për tu përfshirë në politikë. Jemi pro ndryshimit të sistemit por vetëm me një kusht’- tha Kryemadhi.

Cili është kushti?- e pyeti Eni Vasili.

‘Kushti, më garanto që nuk do më tjetërsosh votën. Nuk mund të bëhet sëich me deputetët ku njëra parti blen deputetë të ndryshëm’- shtoi Kryemadhi.