.

Pati simptoma të ngjashme me koronavirusin, kreu i Mbrojtjes Civile merr përgjigjen e testit

Kreu i Mbrojtjes Civile italiane Angelo Borrelli ka rezultuar negativ ndaj analizës së koronavirusit. Ditën e djeshme ka shfaqur simptoma të ngjashme me COVID-19 si temperature gjatë komitetit operativ.

Për shkak të kësaj gjendje ditën e djeshme Mbrojtja Civile lajmëroi se konferenca e përditshme për shtyp mbi urgjencën e koronavirusit që zhvillohej cdo ditë në në orën 18:00 u pezullua.

Italia po përballet më një nga vështirësit ë e saj më të mëdha për shkak të COVID-19. Deri tani në shtetin fqinjë kanë humbur jetën 7503 persona dhe janë infektuar rreth 60 mijë, por edhe janë shëruar 9.362 të tjerë.

Itali/Kreu i Mbrojtjes Civile me temperaturë, anullohet konferenca për shtyp.Në pritje të tamponit