.

Doktor Genc Sulçebe në Open: Të bëjmë kujdes që të mos biem në kontakt me sasi të madhe virusi

Mjeku i njohur Genc Sulçebe bëri thirrje nga Open në Top Channel që qytetarët të rrinë të qetë dhe të mos kenë panik.

Duhet të kemi parasys diçka. Ne mund të jemi të prekur, prandaj të mos panikohemi dhe të rrimë të qetë. Të rrimë të qetë që të dhe trupi ta luftojë këtë virus.

Në Itali numri i mjekëve të vdekur ka shkuar në 30. Kjo sepse ata duke qenë në kontakt direkt me të prekurit kanë marrë doza të larta të virusit dhe sistemini i tyre imunitart ka qenë i lodhur. Prandaj neve duhet të marrim masa që të mos marrim sasi të lartë virusi, prandaj duhet marrë masa- tha Sulçebe.