.

Video/ ‘Keni qenë në luftë me ambasadat’, Alban Dudushi vazhdon debatin me Ilir Metën

 

Vazhdoi përplasja mes Alban Dudushit dhe presidentit Ilir Meta. Debati filloi kur Dudushi i tha Metës që është në kundërshtim me ambasadat.

Po shikojmë që nuk keni luftë me kryeministrin, por keni një luftë edhe me ambasadat- tha Dudushi.

Kur kam qenë në luftë me ambasadat- iu kundërpërgjigj Meta.

Ishin kur çdekretuat datën e zgjedhjeve dhe dekretuat 13 tetorin. Ishit në luftë me ambasadën kryesore në vend- vijoi Dudushi.

Ju vazhdoni me ambasadat, ndërsa unë do të vazhdoj me kushtetën- iu kundërpërgjigj Meta.