.

Mendoi se kamera ishte e prishur, burri tronditet kur shikon filmimet brenda në shtëpi

Një grua që thotë “çfarë po bën” dhe një burrë i përgjigjet “më ke munguar”.Kjo skenë, e gjitha 1 minutë, ka regjistruar tradhtinë e gruas ndaj burrit me shokun e tij.
Historia e një burri në Kinë po bën xhiron e botës pasi ai harroi aksidentalisht kamerën e ndezur në shtëpi, dhe në pamjet e regjistruara pa gruan dhe kuptoi se ajo prej 20 vitesh e tradhtonte me shokun e tij të ngushtë. Ai tha se e la kamerën në shtëpi pasi mendonte se ishte thyer.

Burri, i identifikuar si Mr.Yang tha se u divorcua nga gruaja, menjëherë pasi pa imazhet.