.

Ndryshimi drastik i Genta Ismajlit, si është transformuar këngëtarja (FOTO)


Genta Ismajli ka pësuar ndryshim drastik.

Këngëtarja Genta Ismajli ndër vite është njohur si person atraktiv e cila edhe ka arritur suksese në muzikë.

Tani vazhdon akoma të pëlqehet nga publiku por kohët e fundit nuk ishte edhe aq aktive sikur më parë.

Genta tani ka ndryshuar edhe statusin dhe po e shijon lidhjen e dashurisë mirëpo ka ndryshuar shumë edhe nga pamja.

Në disa foto të vjetra Genta duket krejt ndryshe, e në ato të realizuara së fundmi vihet re ndryshimi drastik.