.

Bushati në Open: 2 partitë e mëdha janë kanceri i politikës shqiptare

 

Kanceri i politikës shqiptare janë2 partitë e mëdha. Kështu u shpreh Andi Bushati në Open në Top Channel teska po flitej për sistemin zgjedhor.

‘Ju i keni ftuar këto të PD-së dhe PS-së. Ata nuk kanë ardhur sepse duan të luajnë fshehur dhe të fshihen ferrave. Pse e bëjnë këtë sepse nuk duan të ndryshojnë sistemin.

Basha në kohë krizat të mëdha ëstë një person që ke dëshirë ta dëgjosh. Kur do që të mbledhë njerëz tek mitingu poshtë kryeministrisë flet fjalë të bukura, kur i afrohet pazarit të radhës, i harron ato që ka thënë- tha Bushati.