.

Video/ Teste fizike e inteligjence, ja si stërvitet ‘Brandi’, heroi me katër putra që shpëtoi jetë në Durrës


Heronjtë me katër putra ndihmuan shumë në shpëtimin e jetëve të mbetura nën rrënoja në Durrës, pas tërmetit tragjik të 26 nëntorit.

Mes tyre ishte edhe ‘Brandi’, qeni policorë që dha ndihmën e tij zbulimin e njerëzve të zënë nën gërmadha.

Policia e shtetit ka publikuar në facebook një video, ku tregon stërvitjen ditore të ‘Brandit’, ku përfshihen jo vetëm teste fizike, por edhe ato të inteligjencës, dhe duket se ai është shumë i zoti edhe në matematikë.

Stërvitja e përditshme e 'Brandit', qeni policor që zbuloi njerëz nën rrënojat e tërmetit

Publiée par Policia e Shtetit sur Dimanche 8 décembre 2019