.

Sizmologu Duni në Open: Nga e shtuna vërejmë qetësim të situatës

 

I ftuar në Open në Top Channel, sizmologu Llambro Duni tha se vëmë re një qetësim të pasgoditjeve.

“Më duhet ta konfirmoj këtë. Kemi vënë re që nga e shtuna në darkë që kemi një qetësim të psgoditjev dhe kemi nga një tërmet të shkallës 4.5 dhe 4.4 të shkallës rihter.

Pra pas një situate qetësuese ndodh një tërmet pot hemi disi i fortë. Sot edhe tërmetet kanë një zbritje në magnitudë. Pasgoditja e parë ishte me magnitudë 5.6. zbriti në5.1 dhe deri në 4.4”- tha sizmologu Duni.