.

Ndalo, mos hap panik/ Sherr në Open mes Eni Vasilit dhe Kreshnik Spahiut

 

Kreshnik Spahiu bëri një deba të fortë në Open në Top Channel me drejtuesen Eni Vasili.

Debati ka nisur kur Kreshnik Spahiu tha se shteti nuk po menaxhon situatën por po bën shoë në televizion.

“Këta thojnë hajdeni bëhemi bashkë. Nuk mund të bëhen bashkë. Nuk mund të bëhen bashkë vrasësi me viktmën. Këta dalin dhe bëjnë shoë në televizione. Po a e dinë çfarë dëmi I janë skatuar rezervareve, digave? Rrezikohet të dalë gazi, uji dhe të fundosë qytete të tjera. Mund të ndodhë një katastrofë të madhe”- u shpreh Spahiu.

“Ndalo. Spahiu ndalo ose do të heq mikrofonin përgjithmonë. Ndalo dhe mos përhap panik me gaz dhe ujë. Në qoftë se nuk e ke si informacion të sigurtë ndalo. Nëse e ke si informacion shko denonco në prokurori- i tha Eni Vasili, Spahiut.

Ndërhyri edhe sizmologu Duni ku tha se rezevaret dhe digat janë sturktura  që janë ndërtuyar për të përballuar rreziqe natyrore të tilla. Nuk ka vend për panic- tha Duni.