.

Gafa në “Air Albania Stadium”, ja çfarë u ndodh tifozëve (Foto)


Akoma pa filluar ndeshja akoma , ka ndodhur një incident në “Air Albania Stadium”, ku ka pasur me sistemin e vaditjes në lagien e fushës.


Dy nga hedhëset e ujit, siç shihet edhe nga foto janë shumë afër me tifozët, dhe lagin ata që gjenden në tribunën pas porte.