.

Video/ Pedagogu i njohur në Open: Po vidhet çdo centimetër tokë e Shqipërisë

 

Pedagogu që u arrestua në protestën e banorëve të Astirit foli në Open në Top Channel për arrestimin e tij dhe për përplasjet mes banorëve dhe policisë.

Protesta për Mbrojtjen e Teatrit Kombëtar dha protesta e Astirit kanë qenë të ndërlidhura njëra me tjetrën. Shumë nga banorët e Astirit kanë ardhur tek Teatri Kombëtar dhe disa nga anëtarët e aleancës kanë mbështetur protestën e banorëve të Astirit.

Unë atje nuk ka shkuar si pedagog por si qytetar. Sepse në Tiranë dhe në Shqipëri po vidhet çdo centimetër tokë duke pastruar paratë me kullat që po ndërtojnë- tha Goci.