.

Video/ Malltezi në Open: Dhuna mund të evitohej, shteti refuzoi dialogun

 

Jamarbër Malltezi  tha se dhuna në Open në Top Channel që iu bë banorëve të Astirit mund të evitohej. Kjo për arsye se Shqipëria është pjesë e një sërë konventash, siç është ajo e Aarhusit.

Me ligj duhet të bëhet një dëgjesë publike. Duhet shkuar bërë inspektimin dhe matjen e kostos së banesave. Kjo nuk ndodhi. Shteti u nis dhe dhunoi baorët- tha Malltezi.