.

Shfaqet për herë të parë femra e ISIS, ther ushtarët në shenjë hakmarrje për vrasjen e liderit (FOTO)


Luftëtarët e ISIS duket se kanë nisur hakmarrjen për vrasjen e liderit të tyre. Në disa pamje të publikuara shihet një femër e xhihadiste, e cila sulmon ushtarët si shenjë hakmarrje për vdekjen e Abu Bakr al-Baghdadi.

Kjo është gruaja e parë ushtare e ISIS që del në frontin e parë të betejës. Ajo shihet me armë në dorë dhe bën thirrje për sulme.

Së fundmi, militantët e Shtetit Islamik kryen një sulm në Mali, ku vranë 53 ushtarë dhe një civil.