.

Lobimi në SHBA/ Prokuroria mbyll hetimet: Lulzim Basha i pandehur për falsifikim formulari. Dosja në gjykatë

Prokuroria e Tiranës pushon akuzën e pastrimit të parave për Lulzim Bashën. Organi i akuzës ka mbyllur hetimet për cështjen e financimeve ruse në SHBA për zgjedhjet parlamentare të vitit 2017, duke e dërguar dosjen në gjykatë. Kryedemokrati do të jetë i pandehur për akuzën e falsifikimit të formularit.

Bëhet fjalë për fjalë për plotësimin e formularit të financave të partis. Gjithashtu hetimet janë mbyllur edhe ndaj ish -sekretarit të përgjithshëm Arben Ristani dhe Ilir Dervishit, ndersa dosja eshte derguar ne gjykate po per te njejten akuze.