.

Zbulohet truku i rrallë! Futni dy sfungjerë të njomur në frigorifer, ja për çfarë shërbejnë

Sa herë që fëmija juaj lëndohet, për t’i shëruar plagën përdorni dy sfungjerë të ngrirë.

Edhe pse është bërë shumë normale që në parkun e lojërave të merrni këshillën që menjëherë pasi të lëndohet fëmija, vendin e lënduar t’ia lyeni me margarinë në mënyrë që të zhduket shenja, tani është zbuluar truku i ri, i cili është shumë efikas.

Mjafton që dy sfungjerë të njomur me pak ujë të zakonshëm t’i fusni në një qese dhe më pas t’i lini në frigorifer. Kur fëmija të lëndohet sfungjerin vendoseni në plagë. Është më i mirë se perimet, sepse ato thërrmohen, prandaj nuk mund të përdoren.

Sfungjeri është edhe më i mirë se qesja e mishit sepse ajo është shumë e ftohtë për fëmijën tuaj.