.

Nuk ka dhuratë më të madhe se familja! Ja videoja që e vërteton këtë

Ky burrë është duke u kthyer në shtëpi nga ushtria për të befasuar familjen e tij. Atij i është dhënë pushim për një muaj dhe në këtë mënyrë ai vendosi të kthehej në shtëpi.

Diçka të tillë e dinin vetëm disa anëtarë të shtëpisë, ndërsa familjarët e tjerë u befasuan kur ai mbërriti në shtëpi. Momenti kur befason gjyshen e tij është një moment tejet i ëmbël.

Të gjithë janë të shokuar kur e shohin atë dhe nuk mund t’iu besojnë syve. Momenti më emocional është kur takohet me nënën e tij. Nëna e tij kthehet nga puna dhe ai është fshehur poshtë batanijes.

Military son returns home

There is no greater gift than family ❤️

Publiée par Daily Mail Video sur Vendredi 1 novembre 2019