.

Video/ Pse Marsida nuk e denoncoi në polici Dritan Hoxhollin? Ja si përgjigjet avokati i Marsidës live në Open

 

Avokati i Marsida Qatja-s dhe i bashkëshortit të saj në një proces gjyqësor në Gjermani.

Avokati tha se në studio po diskutohet në formë maskiliste dhe po bëhet një ndarje e theksuar seksiste. Ai iu drejtua deklaratës së gazetarit Mentor Kikia ku më herët ka thënë se është pak e dyshimtë qetësia e Marsida Qatjas.

Këtë deklaratë avokati iu përgjigj duke thënë se deklaratat janë bërë që Qatja të largojë opinionin e Kavajës që ka lindur pas ngjarjes.

Por kur u pyet nga gazetari Enton Abilekaj se pse Marsida Qatja nuk i është  drejtuar policisë por një miku të saj, avokati u shpreh: Po e dimë se si funksionojnë gjërat në Kavajë, kjo është çështje e policisë. Policia e njihte si person problematik.