.

Video/ Abilekaj në Open: Policia e njihte Dritan Haxhollin si person problematik

Gazetari Mentor Kikia tha se nuk ka interes nëse Marsida kishte lidhje me personat të cilët u konfliktuan në Kavajë.

Deklarata që dha për Open, për Dritan Hoxhollin qëndron. Po çfarë dreqin bën policia e Kavajës për të parandaluar këtë person problematik- tha Kikia.

Gazetari Enton Abilekaj tha se policia e dinte se ku ndodhnin konfliktet dhe e dinte që Dritan Hoxholli  ishte person problematik dhe kishte konflikte të vazhdueshme.