.

Në shoqërinë e burrit dhe vajzës, Rudina Hajdari zbulon ku po e kalon fundjavën (FOTO)


Deputetja e PD, Rudina Hajdari ka zgjedhur që fundjavën ta kalojë në bregdet bashkë me familjen.

Ajo shihet në shoqërinë e bashkëshortit dhe vajzës Sihanës.

Ka qenë vetë Hajdari që ka publikuar në Instagram një video, ku këta të fundit shfaqen duke luajtur buzë detit.

Krahas angazhimeve politike, deputetja e gjen kohën të argëtohet edhe me familjarët.

Kujtojmë që çifti janë njohur kur Rudina ishte vetëm 16 vjeçe, e Muçjoni Demiraj 18. Dasma e tyre është zhvilluar në New York rreth katër vite më parë.