.

“Me rodbishan në takim”/ E bija e Trump lë nam, “masakrohet” për veshjen (FOTO)


Ivanka Trump është gjithmonë në qendër të vëmendjes, por së fundmi ajo është komentuar shumë për veshjet e saj.

E bija e Donald Trump ka vizituar një qendër të kujdesit për fëmijë, ku u tregoi prindërve për kostot e përkujdesjes dhe mungesën e cilësisë.

Mirëpo, interneti shpërtheu për veshjen e saj. Sipas kritikëve, Ivanka u tall me fëmijët, pasi shkoi në takim e veshur me robdishan.