.

Një mrekulli! Ky qytet i ka lënë të gjithë pa fjalë me ndërtimet e tij (Fotot)

Ka shumë hapësira urbane në botë që janë planifikuar në mënyrë unike, duke i lënë njerëzit pa fjalë. Me ndihmën e satelitëve dhe fotografisë ajrore, ne kemi mundësinë që të shohim sesa me kujdes përcaktohen ndërtesat në zona.

Një nga pamjet e tilla tërheqëse është Brøndby Haveby ose Brøndby Garden City. E vendosur në periferi të Kopenhagen në Danimarkë, ky ‘qytet kopsht’ është një vend i shumë kopshteve të komunitetit që njihen për rregullin e tyre unik rrethor.