.

Bolino në Open: Kalimi i kompetencave nga presidenti është automatikisht shkelje Kushtetute

 

Pas pjesës së parë të intervistës të presidentit Ilir Meta të publikuar në Open në Top Channel, të ftuarit në studio diskutuan rreth deklaratave dhe qëndrimeve të presidentit.

Për gazetarin Carlo Bolino tha se kalimi i kompetencave nga presidenti është automatikisht shkelje e Kushtetusës.

Gazetari Enton Abilekaj kundërshtoi Bolinon duke thënë se kalimi i kompetencave siç e thotë Komisioni i Venencias nuk është shkeljë e rëndë e Kushtetuës.