.

“Vrasja është si patatet e skuqura; s’ndalesh vetëm me 1”- Deklarata shokuese e nënës para se të ndërmerrte aktin e tmerrshëm


Një nënë ka bërë një deklaratë të frikshme, para se të vriste dy djemtë e saj dhe ndërsa planifikonte të vriste edhe katër fëmijët e tjerë.

Sarah Barrass, 35-vjeç, postoi në facebookm ajo postoi një citim shqetësues nga një shkrimr, që thoshte: Vrasja është si patatet e skuqura, nuk mund të ndalesh vetëm me një.

Sipas “Daily mail”, ajo i mbyti dy fëmijët e saj, 10 dhe 13-vjeç, me ndihmën e një anëtari të familjes.

Para krimit makabër, ajoi kishte postuar jë sërë mesazhesh shqetësuese në rrjetet sociale. në një postim ajo shkruante: Unë nuk jam e ligë, ose eftohtë, jam thjeshtë e sëmurë dhe e mbaruar”. Ndërsa në një tjetër postoi një shpatë të mbuluar me gjak, ndërsa shkruante: po vjen për ju. Ajo u shpall fajtore për vrasjen e fëmijëve.