.

Të njëjtat veshje në filma të ndryshëm! A e kishit vënë re këtë teknikë të regjizorëve?

“Pse të harxhojmë para për gjëra të reja kur mund t’i përdorim të vjetrat?”, ishte mbase mendja e prodhuesve të filmave, kur vendosën të shfrytëzonin kostumet që ishin përdorur tashmë në filmat e mëparshëm.

Shumica e filmave dhe serive televizive thjesht nuk kanë mjaft para për të veshur tërë kastat me kostume krejt të reja. Dhe nëse një fustan ishte veçanërisht i mirë, pse të mos shfrytëzosh rastin dhe ta përdorësh përsëri?

Më poshtë po ju tregojmë 5 raste kur personazhet nga filma të ndryshëm përdorën veshje të njëjta.

The Duchess, 2008 — The Scandalous Lady W, 2015

Friends, 1994 — Edgar Allan Poe’s Murder Mystery Dinner Party, 2016

Snow White and the Huntsman, 2012 — Once Upon a Time, 2017

 
Pride & Prejudice, 2005 — Sense and Sensibility, 2008

 
Mad Men, 2009 — The Help, 2011