.

Njihuni me kafenenë më të madhe në botë

Starbucks në SHBA është kafeneja më e madhe në botë.Kompania ka hapur filiale në të gjithë SHBA-në dhe është zgjeruar edhe në vende të ndryshme të botës.
Është një ndër kompanitë që ka korrur shumë sukses me produkte të ndryshme dhe ofron si kombinime të kafesë, mjedisin e veçantë dhe shërbimin e kujdesshëm.

Kafeneja ka 4000 metra katror sipërfaqe. Starbucks përfshin edhe produkte të tjera por baza e saj është kafeja.

Çikagoja është qyteti që ka më shumë pika Starbucks në SHBA, ndaj aty është hapur edhe filiali më i madh në botë. Por filiali më i bukur Starbucks është në Europën mesdhetare, në Itali, ku ka ruajtur dhe traditat e rajonit.