.

Zgjedhje me 13 tetor? Juristi i njohur: Ne kemi zgjedhje sa herë duan Rama, Basha dhe Meta

A është data 13 tetor, datë kushtetuese për zgjedhjet? Juristi Sokol Hazizaj tha se ne kemi zgjedhje sa herë që duan Rama, Basha dhe Meta.

Shpërfillja e vendimeve të presidentit që vjen nga marrëveshja mes dy forcave politike në vitin 2008, sipas Hazizaj 2008 e ka shkatërruar Kushtetutën.

Juristi i njohur shtoi se presidenti Meta ishte sot në  komision  sepse e dinte që Kuvendi nuk e shkarkon dot atë.