.

Paskal Milo në Open: Teatër absurd i luajtur nga aktorë të ndyrë

I ftuar në Open në Top Channel, Kryetar i Partise Demokracia Sociale (PDS) Paskal Milo tha se seanca e sotme ishte një teatër i ndyrë.

Milo vijoi më tej duke thënë se Kuvendi i ditës së sotme është një turp. Aktorët janë sikur të jenë gjetur nga ‘çufo’ dhe po luajnë një teatër absurd.