.

Ceka: Deputetët sot janë pushtuesit e brendshëm të Shqipërisë, Ulsi Manja një ‘hiç’

Politikani dhe Diplomati i njohur, Neritan Ceka u shpreh se deputetët e ditës së sotme janë pushtuesit e Shqipërisë në ditët e sotme.

Ceka shpërfilli edhe Kryetarin e Komisionit të Ligjeve, zotin Ulsi Manja. Sipas tij ky është një njeri i cili nuk ka bërë asgjë, një person që vjen nga hiçi dhe kjo është  turp që ai mban atë pozicion.

Ndërsa nga ana tjetër gazëtari Carlo Bolino tha se presidenti Meta nuk qëndroi në argumentet që ka dhënë para pushimeve duke iu referuar deklaratave të presidentit në qershor.