.

Bolino: Meta kërkon të shpëtojë partinë e familjes së tij

A ka një marrëveshje mes Metës dhe Ramës? Kjo është pyetja që ka krijuar shumë debate në Open në Top Channel.

Sipas gazetarit Carlo Bolino nuk kanë një marrëveshje sepse Meta dhe Rama janë kundërshtarët aktualisht.

Sipas Bolinos, Meta ka shtyrë datën e zgjedhjeve vetëm për të shpëtuar opozitën ku bën pjesë edhe LSI e cila është partia e familjes së tij.