.

Abilekaj në Open: Meta po bën fasadën e këtij regjimi

Enton Abilekaj në Open e quajti bosh argumentin e presidentit Meta, sepse përplasja dhe sulmet janë argumente boshe dhe thjesht kanë hapur panik.

Sipas gazetarit, Meta ka vendosur të bëjë një fasadë të këtij regjimi, i cili bëri zgjedhje moniste dhe po merr çdo institucion.