.

A  do të shkarkohet Presidenti Meta? Ja si përgjigjen të ftuarit në Open

A  do të shkarkohet Presidenti Meta? Astrit Patozi thotë që kjo nismë e mazhorancës është bërë vetëm për ta shpërfillur presidentin.

Sipas Patozit, mazhoranca mundet ta shkarkojë politikisht presidentin por që proçesi do kalojë në Gjykatën Kushtetuese kur të formohet.

Juristi Hazizaj thotë se nuk do të shkarohet presidenti. Për gazetarin   Enton Abilekaj, presidenti i sotëm nuk shkarkohet, presidenti i qershorit dhe i korrikut  shkarkohet. Gazetari Carlo Bolino tha se nuk e parashikon dot një shkarkim apo jo të shkarkimit të presidentit.

Diplomati Cekaj nuk I idesë që shkarkimi i Metës nuk i shërben askujt. Sipas Paskal Milos presidenti Meta nuk ka mundësi të shkarkohet.