.

E ka mbajtur te fshehte,zbulohet i dashuri i Arilena Ares

 

Arilena Ara është një nga këngëtaret shqiptare më të suksesshme që ka spikatur me talentin e saj, veçanërisht me këngën ‘Nëntori’.

Ajo është munduar gjithmonë ta mbaj gjithmonë larg mediave jetën private.

Mirëpo, kohët e fundit këngëtarja duket se ka vendosur të dalë hapur duke prezantuar për të gjithë të dashurin e saj, që është njëkohësisht dhe menaxheri Popi Kola.

Arilena publikon herë pas here foto me të si dhe i dedikom fjalë të ëmbla.

Kujtojmë që çifti po bëjnë tetë vite që njihen, që nga periudha që Arilena konkuroi tek ‘Gjeniu i vogël’.