.

Publikohet lista: 10 të famshmit me më shumë ndjekës falsë në Instagram!


Të famshëm si Kim Kardashian, Ellen DeGeneres, Ariana Grande, BTS, Drake dhe shumë të tjerë janë renditur në listën e yjeve me numrin më të madh të ndjekësve falsë në Instagram.

Sondazhi, i kryer nga ICMP (Protokolli i Mesazhit të Kontrollit të Internetit), i renditi ata sipas një sistemi nga ata me më shumë ndjekës falsë te ata me më pak.

Ellen DeGeneres ka numrin më të lartë të ndjekësve të rremë në kategorinë e personave të famshëm të showbiz-it bazuar në hetimin që tregon se 58 për qind e ndjekësve të saj në Instagram janë false.

Vendi i dyti i takon grupit nga Koreja e Jugut BTS me 48 për qind të ndjekësve të rremë dhe Kourtney Kardashian u rendit në vendin e tretë me 49 për qind.

Për më tepër shih listën:

1.Ellen DeGeneres – 49%

2.BTS – 47%

3.Kourtney Kardashian – 46%

4.Taylor Swift – 46%

5.Ariana Grande – 46%

6.Deepika Padukone – 45%

7.Miley Cyrus – 45%

8.Katy Perry – 44%

9.Khloe Kardashian – 43%

10.Priyanka Chopra – 43%