.

Angelina Jolie: Mendja, veshja më e bukur e një gruaje

 

“Shpesh u them vajzave të mia se gjëja më e rëndësishme që ata mund të bëjnë është zhvillimi i mendjes së tyre. Ju gjithmonë mund të vishni një fustan të bukur , por nuk ka rëndësi çfarë vesh jashtë nëse mendja jote nuk është e fortë. Nuk ka asgjë më atraktive, madje mund të thuash magjepsëse, se sa një grua me një vullnet të pavarur dhe opinionet e saj”

Ky mesazh vjen pikërisht nga një prej grave më të bukura në botë, por njëkohësisht një aktiviste e të drejtave të grave dhe vajzave, etj.. Është aktorja Angelina Jolie që shprehet në intervistën e saj të fundit për revistën e famshme “ELLE”, e cila do të dalë në shtator 2019. Një mesazh i bukur për të gjitha vajzat e reja në botë.