.

Gjykata jep vendimin për ish-deputetin Bardh Spahia

Gjykata e apelit ne Shkoder jep vendimit per ish deputetin Bardh Spahia.
Gjykata vendosi detyrim paraqitje dhe ndalim i paligjshem per ish deputetin duke e liruar plotesisht.
Me pare ai kishte masen e sigurise “arrest shtepie” dhene nga shkalla e pare ne Shkoder.
Ish deputeti Spahia eshte i dyshuar per tri vepra penale “kundershtim i punonjesve te policise”, “shkaterrim i prones me zjarr” dhe “mosbindje ndaj punonjesve te policise”.

Pala mbrojtese perfaqesuar nga avokatet Ivi Kaso dhe Ledi Nurja hodhen poshte akuzat e prokurorise ndersa prokurori i apelit Brahim Dragjoshi e cilesoi te drejte vendimin e shkalles se pare dhe kerkoi te lihet ne fuqi masa arrest shtepie, por gjykata vendosi ta liroje.