.

Ish-deputetja përplaset me Alban Dudushin në Open dhe “zbulon” telefonatat kërcënuese…!

Albana Vokshi dhe Alban Dudushi u përplasën mes tyre për dosjet 184 dhe 339 që nuk janë hetuar nga Prokuroria. Sipas Vokshit, me urdhër të Ramës prokuroria nuk ka hetuar. Ndërsa Alban Dudushi e akuzoi se nuk janë interesuar për të parë mbarëvajtjen e denoncimit të tyre.

 Mes të ftuarve në panel u diskutua edhe për SPAK dhe reformën në drejtësi, e cila duke qenë se u miratua edhe nga opozita duhet të zbatohet deri në detaje.