.

Agron Duka nervozohet për herë të parë në Open: Kurrë të fortët nuk kanë urdhëruar PS-në, kjo vetëm sot

Një nga drejtuesit e opozitës shqiptare, kreu i Partisë Agrare Agron Duka ka deklaruar në emisionin Open se ata me vështirësi po mbajnë militantët në bazë pasi ata duan përplasjen me qeverinë aktuale. Duke ju bazuar fushatës së Durrësit, Duka tha se ka bërë fushatë edhe për Partinë Socialiste por kurrë të fortët nuk kanë urdhëruar PS-në.

Ndërkaq, Alban Dudushi ka ndërhyrë duke thënë se si ka mundësi që ti ke qenë dikur Duka i krimit dhe më pas u bëre i preferuar i PD-së..

Hapur.al