.

“Shetitja e turpit” Ne Gjirin e Lalezit pushohet mes plerave dhe pisllekut( Video)

 

Gjiri i Lalzit eshte bere vitet e fundit destinacioni kryesor i fundjaves se kryeqytetasve te cilet duket se kane braktisur Golemin dhe Durresin me morine e problemeve qe kane keto zona per te pushuar ne kete destinacion te ri. Per fat te keq ne  Gjirin e Lalzit duket se punet nuk shkojne  me mire. Disa pushues ditore na kane sinjalizuar per kushtet higjenike te pafavorshme te bregdetit ne Lalz , i cili eshte i mbushur
me mbeturina dhe papasterti te ndryshme ,  plehra te shumta dhe gjithcka deti ka nxjerre ne breg gjate dimrit.

 

Keta pushues derguan ne adrese te portalit Hapur.al nje video te cilen sipas tyre e realizuan gjate shetitjes se mbremjes ne kete bregdet.

Sipas tyre edhe pse pergjate vijes bregdetare situata eshte e tille mund te thuhet se perballe tyre gjenden rezidencat me te njohura te kesaj zone.