.

Gjithnjë e rezervuar për jetën private, Enca Haxhia tregon për herë të parë statusin aktual

Edhe pse një nga këngëtaret më të njohura dhe të komentuara, jeta private e Encës ka qenë hermetike.
Ajo është shumë aktive në rrjete sociale, megjithatë nuk ka zbuluar asnjëherë statusin e saj aktual. Puntatën e ardhshme ajo do të jetë e ftuara speciale në emisionin e Ermal Mamaqit dhe në promon e publikuar nga vetë moderatori në ‘Instagram’, Enca ka zbuluar se në fakt ajo është në një lidhje.
“Po si është e mundur që akoma nuk ke të dashur?”, e ka pyetur Ermali. “Kush të tha që jam ‘single’”, i është përgjigjur Enca, duke zbuluar kështu se pavarësisht se asnjëherë nuk e ka thënë publikisht, ajo është në një lidhje.