.

Cmendet bankomati dhe dhuro para


Një nga skenat që njerëzit i shikojnë vetëm në ëndrra ka ndodhur në Londër, në kryeqytetin anglez.

Daily Mail shkruan se një burrë vajti në një bankomat që të tërhiqte një shumë të madhe në kartmonedhash 20 paundëshe. Mirëpo, bankomati i cili kishte një difekt filloi të nxirrte kartmonedha pa fund.

Atëherë, ai vendosi kështu një valixhe poshtë bankomatit dhe po priste deri sa të mbaronin të gjitha paratë që kishte brenda. Në fund personi në fjalë mori çanten e tij dhe u largua i qetë dhe i lumtur.

Ngjarja u filmua nga një kalimtar ndersa shumë ishin ata që e panë këtë skenë dhe mbetën me gojë hapur.