.

Përplasja në Open, Lesi-Bollinos: Nësë plas këtu ti ja mbath në Itali

Nikollë Lesi, botues i Koha Jonë është përplasur në studion e emisionit Open me botuesin e report tv Carlo Bollinon.

Ndërkohë që ky i fundit ka kundërshtuar dekretin e Presidentit Ilir Meta për ç’dekretimin e zgjedhjeve vendore, Nikollë Lesi ja ktheu: “ti Carlo je Italian dhe nëse plas ndonjë rrëmujë këtu ikën i pari në vendin tënd, kurse ne këtu mbetemi siç jemi…

Hapur.al