.

Paskal Milo në Open: debate për Metën, lëvizje politike, nuk shkarkohet dot

Ish-ministri i Jashtëm Paskal Milo deklaroi në emisionin Open se qëndrimi i mazhorancës për shkarkimin e Presidentit të Republikës është thjeshtë një manovër politike dhe jo një vendim real procedural.

Milo tha se vendi nuk ka nevojë për sherr dhe lëvizje politike por për zgjidhje konkrete.

Hapur.al