.

Fotot/ Njihuni me 21-vjeçaren që ka vizituar 196 shtete të botës

Lexie Alford, 21-vjeç nga SHBA-të, është personi më i ri ne moshe që ka arritur ta vizitojë çdo shtet të botës.

Ajo pretendon se ka vizituar 196 shtetet e botës gjatë këtyre 21 viteve, që i bie se ka vizituar më shumë se 9 shtete në vit.

Me këto statistika ajo ka thyer rekordin aktual të librit Guiness që e mban James Asquith nga Britania e Madhe, që ka vizituar numrin e njëjtë të shteteve por në moshën 24-vjeçare.

Kurse Lexie thotë se këtë e ka arritur me shumë punë dhe përkrahjen e familjes që kanë një agjenci turistike.