.

Rishfaqen maskat në Tiranë, kryejnë dy grabitje gjatë natës.Ja detajet e para

Dy raste grabitjeje gjatë natës në kryeqytet. Mësohet se një makinë është vjedhur në Domje, ndërkohë që një dyqan është grabitur në rrugën e Durrësit.

Nga raportimet paraprake mësohet se 4 persona të maskuar dhe me leva në duar kanë vjedhur një automjet tip BMë me targa AA 880 HS në Domje, mjet i cili i përket shoqërisë “Juëiler”.

Pas grabitjes së mjetit, ata janë drejtuar për nga Rinasi dhe mendohet se kanë ikur në Fushë Krujë. Ndërkohë, në një nga rrugët më të populluara të Tiranës është sulmuar një dyqan në pronësi të O. Ymerit, ku janë vjedhur 15 palë këpucë./ TCH