.

Tërhoqi vëmendjen me fustanin që i ngjasonte flamurit të LGBT, Jonida Maliqi zbulon numrin e veshjeve që ka marrë me vete

Ajo është shquar gjithmonë për stilin e kuruar të veshjes dhe nuk e ka fshehur asnjëherë se e ka pikë të dobët këtë pjesë. Jonida Maliqi përfaqëson këtë vit Shqipërinë në Eurovizion në Tel Aviv dhe arriti të tërheqë vëmendje që me daljen e parë, e veshur me një fustan ngjyrë blu me një rrip që ngjasonte me flamurin e komunitetit LGBT.
E intervistuar nga stafi i ‘Eurovizion DE’ Jonida Maliqi ka treguar numrin e të gjitha veshjeve që ka marrë.
“Kam marrë shumë; 30 fustane, 21 palë këpucë , 6 çanta…”, – është shprehur këngëtarja gjatë intervistës.