.

Petro Koçi: Destabilizimi që nxit PD në një linjë me disa të huaj

Zv.ministri i Mbrojtjes Petro Koçi, njëkohësisht sekretar i PS-së për koalicionin deklaroi në emisionin Open se ndërkombëtarët janë të shqetësuar nga mundësia e destabilizimit të vendit dhe rajonit.

Ajo që po bën PD shkon në një linjë me me interesat e disa qarqeve të huaja, duke nënkuptuar rusët.

Hapur.al