.

Monika Kryemadhi sonte në `OPEN` me Eni Vasilin

Drejtpërdrejt  pas protestës Monika Kryemadhi vjen në programin `Open` të Eni Vasilit për të shpjeguar arsyet se përse  opozita vendos të bllokojë 5  akse nacionale dhe cila është strategjia e saj në javët në vazhdim. Si do ta rrëzojnë kryeministrin dhe plani për zgjedhjet lokale.

Cfarë mendon Monika Kryemadhi për etiketimet e sotme në parlament të kryeministrit dhe mënyrën sip o bën opozitë `opozita e re`.

Monika Kryemadhi do të jetë në Open përballë një paneli analistësh.