.

Nishani në Open: “Bindja” e Patozit, financuar nga Edi Rama

Ish-Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, kryetar i Këshillit Kombëtar të PD-së, deklaroi në Open se themelimi i partisë së re nuk është një zhvillim real por i stisur.

“Ne jemi vend i lirë dhe kushdo mund të përfshihet në politike, por këtu çështja është gjetkë.

Edi Rama ka 20 vite në pushtet dhe nuk ka ofruar asnjë shërbim e kontribut publik.

Sipas Nishanit, është Edi Rama që ka ndikuar dhe financuar një fasadë politike siç është kjo lëvizje”, tha Nishani.

Hapur.Al